KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

PASTEL DE FRUTAS

Svibanj je već godinama rezerviran za predstavljanje Basic kolekcije, a naša posljednja naziva Pastel de Frutas napravljena je da vam u ovim izazovnim vremenima barem na trenutke zasladi život.

Pastel de Frutas kolekcija je kao neodoljiv recept za kolač – slatka, prpošna i stvorena da vas zaintrigira svojim šarmantnim detaljima i mogućnošću kombinacija. Ona je fenomenalan spoj veselih krojeva i savršenih boja, udobna je i funkcionalna, a istovremeno nevjerojatno ženstvena i koketna. U potpunosti izrađena od našeg prepoznatljivog MicroModala, materijala koji obožavamo jer je ekološki prihvatljiv, tako i zbog jednostavnog održavanja i prekrasnog osjećaja koji pruža na koži…

Inspirirani slatkim sastojcima koji nas okružuju, kolekciji smo uz vječno modernu crnu i vanillu dodali neodoljivu boju lososa, ispranu denim plavu i savršenu nijansu cimeta. Poigrali smo se i unikatnim vezovima koji krase neke od najupečatljivijih kreacija iz nove Pastel de Frutas kolekcije. Svaki vez je ručni rad pa je samim time i svaka kreacija koja ga nosi svojevrsni unikat. Uz famoznu i dobro poznatu Lolu koja dolazi u crnoj i vanilla varijanti, u ponudi imamo i nove vezove kruške i limuna, nježne siluete lica i djevojku na plaži koja nosi naš Rio kupaći kostim. Vezovi su samo mali uvod u veselu kolekciju u kojoj vas čekaju brojni multifunkcionalni komadi koje možete nositi na više načina. Pustite mašti na volju i zaigrajte se kreacijama koje uz par jednostavnih poteza postaju potpuno drugačije i unikatne.

U danima kada želite biti izuzetno ženstvene i chic, zasladite se jednom od naših 11 originalnih haljina. Citron, Sugar Almond, Melon Rio, Ron, Cloud Dancer, Creme De Peche, Creme De Vanille, Marzipan iLola haljine idealne su za sve prilike i jednostavno savršene za igru modom. Bilo da preko njih prebacite omiljenu jaknu od trapera ili svileni baloner, uskočite u sandale na malu petu ili najdraže ravne natikače, u ovim haljinama ćete uvijek izgledati sjajno i dotjerano. Naše Dulce Pera i Coral Illa tunike prebacite preko najdražih ispranih traperica ili vrućih hlačica, ili savršeno spojite sa Coconut hlačama koje jednom kad probate nećete htjeti skinuti sa sebe. Majice i potkošulje osvajaju svojom jednostavnošću, udobnošću i multifunkcionalnošću, i postaju jedan od onih komada kojem ćete se vraćati godinama.

Pastel de Frutas vas poziva da budete maštovite i poletne, da ovog proljeća i ljeta eksperimentirate krojevima i bojama i da baš poput savršenog recepta pokažete zašto ste tako neodoljive. Kreacije iz ove kolekcije mogu biti vaš suputnik u svim proljetnim i ljetnim situacijama – od uživanja u prirodi koja osvaja svojim bojama, mirisima i teksturama, preko druženja s najmilijima pa sve do spremanja onog famoznog ljetnog kolača koji uvijek nestane iste sekunde kad bude serviran

A, kad smo već kod kolača, u nastavku donosimo recept za naš najdraži!

Recept – Lagana rolada s jagodama

 

Sastojci: 150 g bjelanjaka, 250 g šećera kokosovog cvijeta, 400 ml slatkog vrhnja,

100 g badema u listićima (poželjno malo tostirati u pećnici), šećer u prahu za posipanje.

Nadjev: 500 g jagoda sitno narezanih, limeta, žličica agavinog sirupa

Priprema:

U posudi istucite bjelanjke sa šećerom kokosovog cvijeta u čvrsti snijeg.

Operite i narežite jagode na četvrtine, posipajte ih žličicom agavinog sirupa i poškropite s nekoliko kapi soka limete, te ih dobro promiješajte i ostavite da se sokovi povežu.

Na lim obložen masnim papirom pospite šećera u prahu i po njemu rasporedite prepržene bademe u tankom sloju. Preko badema premažite snijeg i pecite na 150 stupnjeva dok tijesto lagano ne poprimi žućkasti ton, pazeći pritom da ipak ostane mekano.

Izvadite tijesto i pustite da se ohladi, a u međuvremenu istucite slatko vrhnje u šlag.

Premažite ga preko tijesta, zatim po njemu rasporedite jagode i prelijte sokom koji su pustile, te nježno zarolajte.

Servirati možete i s kuglom sladoleda od vanilije.

 

Dobar tek,

Xoxo

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE